Elegant Living
Woningtypen in The Ambassador

Ervaar de nieuwe standaard van wonen in The Ambassador.

Je leeft hier op het niveau van een ambassadeur: met luxe, klasse en elegantie. Maar je blijft natuurlijk ook gewoon jezelf. Ontdek welk appartement bij jouw leven past. Hoeveel ruimte heb je nodig en wat voelt goed?

In The Ambassador kies je uit twee, drie, vier of zelfs vijf kamers. Maar hoe klein of groot je ook wilt wonen, een prachtige en moderne stijl zie je overal terug. Alle appartementen krijgen een glanzend witte Bribus-keuken met een zwart composieten blad. ATAG-apparatuur is al ingebouwd en een aparte oven en magnetron wachten dus op jou. Die moderne stijl is overigens ook aanwezig in de badkamer. De antraciete vloertegels zijn helemaal volgens de laatste trend en glanzend witte wandtegels lopen tot aan het plafond. In het toilet, apart van de badkamer, lopen de tegels tot op 1,5 meter hoog.

De enorme plafondhoogtes van circa 2,6 meter zorgen voor een statig gevoel. Een aantal woningen zijn zelfs maisonettes, wat dit gevoel alleen maar versterkt.

In The Ambassador komen hoge ramen en zo valt er in jouw toekomstige woning veel natuurlijk licht naar binnen – een luchtige en elegante sfeer. De witte, behangklare wanden dragen hier zeker aan bij. Je auto parkeer je in de garage onder het gebouw. Ook zijn er warmtepompen en zonnepanelen op het dak, die energie opwekken voor alle algemene faciliteiten en hier een duurzame plek van maken. Wonen in The Ambassador betekent wonen zonder zorgen. Je hoeft weinig te regelen en kunt je gaan richten op wat voor jou belangrijk is.

A Sophisticated Space

tweekamerappartement

Er zijn maar een paar tweekamerappartementen in The Ambassador en met gemiddeld 68 m² zijn deze behoorlijk ruim. Stap binnen in a Sophisticated Space en creëer hier je eigen thuis. De moderne sfeer van The Ambassador voel je en til jij met jouw inrichting naar een nog hoger niveau. Deze woningen zijn perfect voor jou en je partner, of als je gewoon ruim wilt wonen. Natuurlijk is het hier duurzaam, maar luxe en gemak zijn we zeker niet uit het oog verloren. De strakke witte keuken is hier een goed voorbeeld van. Met een mooi zwart composieten blad en alle apparatuur al ingebouwd, kun je hier zo intrekken.

Extra mooi is het balkon van circa 8 m², gericht op het noord- of zuidoosten. Jouw eigen buitenruimte maakt het hier een ontspannen manier van wonen. Spullen die je niet elke dag nodig hebt kun je daarbij makkelijk kwijt in je eigen berging van circa 5 m². Zo houd je het in het appartement zelf tenminste opgeruimd en overzichtelijk. Wel zo passend bij een Sophisticated Space.

A Grand Apartment

Driekamerappartement

Omarm het leven van een ambassadeur in deze ruime driekamerappartementen. Die tweede slaapkamer weet je vast goed te gebruiken. A Grand Apartment voelt groots aan en is dat ook echt. De meeste woningen hebben een oppervlakte van 69 m² tot 87 m², maar er zijn ook een paar uitschieters naar 93 m² en 111 m². Nog meer ruimte kom je tegen in de berging van 5 tot 7 m² en als je de deur openslaat naar je eigen buitenruimte. Sommige woningen hebben zelfs een terras, maar ook op het balkon is er aan frisse buitenlucht geen gebrek. Er zijn balkons tot 8 m² – de terrassen zijn uiteraard nog ruimer – en jouw buitenruimte ligt op het zuid- of noordoosten of het zuidwesten. 

De Grand Apartments zijn niet alleen Grand vanwege de grote hoeveelheid vierkante meters, maar ook door het grootse gevoel dat je hier krijgt. Het vele licht dat door de hoge ramen naar binnen valt, zorgt voor een luchtige uitstraling en heldere ruimte. Zo word je elke morgen wakker in de meeste elegante sferen. Enkele appartementen zijn zelfs maisonnettes. Loop je de trap op, dan kom je op de bovenste verdieping: een heerlijk rustige plek. Het schuine dak op deze verdieping zorgt voor een authentiek gevoel en klassieke uitstraling. Hier ben je net iets meer afgezonderd van de rest van het appartement en dat woont fijn. 

Ambassador worden?

Selecteer je voorkeurswoning en schrijf je in

The Modern Residence

Vier- of vijfkamerappartement

Luxe en klasse voel je meteen als je de deur opent van deze vierkamerappartementen. Met woningen van 104 m² tot 150 m² en zelfs een vijfkamerwoning van 159 m² is dit de absolute top. Met zoveel extra kamers kan er makkelijk één worden ingericht als fijne thuiswerkplek, maar natuurlijk niet zonder stijl. The Modern Residence ademt de moderne standaard van wonen in The Ambassador. Dat zie je goed in de (dubbele) badkamer, waar prachtig antraciete tegels de vloer vormen en glanzende witte tegels helemaal tot aan het plafond gaan. Elegant is een understatement.

Natuurlijk past de buitenruimte perfect bij zo’n heuse Residence. Gericht op het noordoosten, -westen of zuidwesten ligt een prachtige balkon of (dak)terras. De balkons worden 7 m² tot 9 m² groot, maar de terrassen gaan zelfs tot 30 m². En dan is er ook nog een berging van 5 m² tot 8 m² – alsof er in deze appartementen nog niet genoeg ruimte was. Maar een goede ambassadeur zou niet durven te klagen; je weet het vast goed te gebruiken. Dat enkele appartementen zelfs maisonnettes zijn, maakt het alleen maar interessanter. Op de bovenste verdieping vind je een heerlijk rustige plek. Het schuine dak zorgt voor een authentiek gevoel en een klassieke uitstraling. Hier wil je toch wonen?